“Arrow” er USA’s mest populære tv-serie pt.

Er du på udkig efter en spændende tv-serie? Så skulle du tage og kigge nærmere på tv-serien “Arrow” Det er pt. den mest populære tv-serie i USA. Og det siger jo ikke så lidt når man tænker på hvor mange tv-serier der bliver vist i USA lige for øjeblikket. Måske du kan husker eventyret om Robin Hood som tog fra de rige og gav til fattige.

Han var en sand folke helt og har været udgivet som både film, tv-serie, og tegnefilm. Tv-serien “Arrow” har helt sikkert hentede inspiration fra Robin Hood til at lave en up to date version. “Arrow” handler om den unge playboy milliarder Oliver Queen som efter et forlis med familiens lystyacht ender på en ø midt i Stillehavet. Umiddelbart tror han at han er alene på øen. Men det finder han hurtigt ud af at han ikke er. En kriger med bue og pil finder Oliver Queen på øen.

Det skal vise sig senere at blive hans redning på øen som er alt andet ødet. Oliver Queen er på øen i 5 år før han bliver reddet af en forbi passerende fiskekutter. I løbet af de 5 år bliver han trænet i kampsport og skydning med bue og pil. Da han igen vender tilbage sin hjemby “Starling City” bliver han genforenet med sin familie og ekskæresten. Men alt er ikke som det plejer i den lille familie.

Tip: Se alle ugens TV-programmer på tvtvtv.dk

Oliver Queen forvandler sig til en selvtægtsmand om natten i ført en grøn kutte og med bue og pil. Han er på en mission der skal bringe orden i den uret som tidligere er blevet begået af hans meget magtfulde familie. Tv-serien “Arrow” er en meget vanedannende tv-serier der helt sikkert vil få dig til at sidde helt ude på kanten af stolen af bare spænding. Tv-serien “Arrow” er skabt af folkene bag tv-serie-hits som: Supernatural, Game of Thrones, The Vampire Diaries, Brothers & Sisters og FlashForward. Så det er ikke hvem som helst der har sammensat denne meget spændende tv-serie.

Comments are closed.