Kredittkort og fakturaer

Får du mange fakturaer hver måned som du skal betale, blant annet fakturaer for bruk av kredittkort? Husk at du alltid bør betale kredittkortregninger ved forfall, slik at du slipper å måtte betale høye renteutgifter. Fakturagrunnlaget er basert på hvor mye du har benyttet deg av kredittkortet i løpet av en måned, og det varierer fra bank til bank hvilken dato fakturaen blir sendt ut til kundene.

For å gjøre det mest mulig enkelt for deg å betale fakturaene du får i forbindelse med bruk av kredittkort, har vi samlet en liten oversikt over nyttig informasjon.

Avtalegiro

En enkel måte å betale kredittkortregninger på er gjennom en avtalegiro. Ved opprettelse av en avtalegiro vil minimumsbeløpet på kredittkortfakturaen din trekkes automatisk hver måned. På denne måten slipper du å huske på at du skal betale fakturaen selv, noe som også betyr at du unngår purringer. En ulempe med avtalegiro er at du kun betaler minimumsbeløpet hver måned, og du vil derfor risikere å måtte betale renter for det beløpet som ikke blir betalt.   

En avtalegiro kan enkelt opprettes gjennom din nettbank.

eFaktura

Det kan være en god idé å få kredittkortregningen din sendt til deg som en eFaktura. Du vil da få informasjonen sendt direkte til deg via både din nettbank og via epost. Dermed slipper du å få fakturaen tilsendt via post hver måned, og dersom du for eksempel er på ferie i utlandet og ute av stand til å sjekke postboksen din, kan du enkelt og greit betale for fakturaen online.

Når du velger eFaktura vil du kunne velge mellom å kun betale et minimumsbeløp, eller å betale hele beløpet. Du kan be om å få motta eFaktura gjennom din nettbank. Når du betaler en faktura som du har mottatt via posten, vil nettbanken din som regel spørre deg om du i fremtiden ønsker å betale via eFaktura i stedet.

En annen fordel med bruk av eFaktura er at du også kan spare penger på fakturagebyrer som selskaper tar når de sender en faktura via posten.

De fleste banker vil lagre de gamle fakturaene dine i nettbanken, slik at du til enhver tid kan gå tilbake og finne tidligere fakturaer.

Informasjon via SMS

En rekke kredittkortselskaper tilbyr kundene sine muligheten til å få informasjon via tekstmeldinger om hvor mye du har brukt kredittkortet ditt. Det varierer fra bank til bank hva som tilbys, men ofte vil man kunne få en SMS dersom saldoen din har gått har gått forbi en fastsatt grense, dersom kredittkortet ditt har blitt brukt i utlandet, neste forfallsdato eller hvor mye kreditt du har igjen tilgjengelig på kredittkortet.

Du kan logge inn på nettbanken din for å se hvilke tjenester som du kan tilmelde deg.

Betalingsfri måned

Visste du at en rekke kredittkortselskaper tilbyr kundene sine en betalingsfri måned? Dersom du ser at du ikke vil være i stand til å betale kredittkortregningen din en måned, så vil flere banker tilby deg en slik betalingsfri måned. Hvis dette er noe du ønsker å ta deg nytte av, bør du først sjekke hvilke banker som tilbyr denne tjenesten før du velger å søke om et spesifikt kredittkort. Samtidig bør du sjekke med banken om du må betale renteutgifter for den betalingsfrie måneden, og hvor mye de eventuelt vil komme på.

Proteinpulver – Hvad er proteinpulver endeligt?

Proteinpulver er et af verdens mest brugte kosttilskud. Det er det bestemt heller ikke uden grund, da protein er det mest essentielle produkt du kan få til din træning, eftersom protein er det som opbygger dine muskler. Proteinpulver er lavet af valle fra mælk, og er ofte kendt som Whey. Valle proteinpulver indeholder som regel et højt indhold af protein og et lavt indhold af kulhydrater og fedt, hvilket er ideelt for alle som styrketræner. Continue reading

Designet barstole til hjemmebaren

Designer barstole
En barstol kan være mange ting. Det kan være den robuste, men ukomfortable, høje ’skammel’, du måske kender fra det lokale værtshus, det kan være en vakkelvorn anordning, du dårligt nok tør sætte dig på, og så kan det være en elegant stol, du kan bruge til at tilføre elegance og lethed til dit hjem.

Rundt om spisebordet, ved en morgenmadsdisk eller i en høj vindueskarm, hvor du kan sidde og nyde morgenkaffen – eller et glas velfortjent rødvin efter en lang dag. Continue reading

Er du på udkig efter en gallakjole?

Er du på udkig efter en gallakjole? Så skal du helt sikkert droppe de fysiske butikker, og tage et kig på nettet, da du kan vælge og vrage imellem tusinde forskellige gallakjoler uanset din egen stil, pasform og pengepung. Denne artikel er til de kvinder og piger, som ønsker det bedste indenfor denne mode. Continue reading

Så er vinteren over os – har du fået isoleret din bolig?

Metrologerne lover ned til -12 grader og 10 sne det kommende døgn, og det er nu du finder ud af om dit hus er ordentligt isoleret. Ved -12 grader vil en bolig der er dårligt isoleret spilde store mængder varme, og det kan ofte være svært overhovedet at opretholde en god temperatur.

Der er flere isoleringsinvesteringer du kan gøre, og det er investeringer der betaler sig hurtigt hjem igen, i nogle tilfælde allerede efter 2-3 år, alt efter hvor dårligt boligen er isoleret i forvejen.

Et problem kan være krybekælderen, som i mange boliger er u-isoleret, men når du isolerer krybekælderen skal du stadig sørge for der er en vis udluftning, og at bygningsrelementet følges.

Du kan læse revideret anvisning på http://anvisninger.dk/Publikationer/Sider/Smaahuse.aspx der omhandler både varmeisolering, lydisolering, vådrum og indeklima generelt.

Hulmursisolering

En af de mest populære efterisoleringsmetoder er hulmursisolering. I mange boliger er der luft mellem indermur og ydermur, og der kan med fordel hulmursisoleres, med f.eks. papiruld, som i øvrigt er et genbrugsmateriale.

Hulmursisolering er en af de isoleringsmetoder der er hurtigt tjent hjem, helt ned til 2 år, og du mærker ikke kun effekten på varmeregningen, men også på et forbedret indeklima. Du kan se en video omkring hulmursisolering med papiruld her http://hotpaper.dk/vi-tilbyder/hulmursisolering/

Besparelse på energien giver bedre afkast end penge i banken

I en krisetid hvor renten er tæt på nul og energipriserne er stigende, giver det god mening at bruge sin opsparing på energiforbedringer, fremfor at trække noget nær nul procent i rente i banken. En bruser med højt forbrug, hvilket betyder 6-9 liter vand i minuttet, kan udskiftes til en med et forbrug på 4-6 liter i stedet, og hvis du samtidig skruer lidt ned for styrken er der mange penge at spare.

Ny bruser og lidt mere fokus på vandforbruget kan spare en 2 personers husstand for omkring 40 kubikmeter vand om året. Det betyder omkring 4000 kr i besparelse. Udregningen tager udgangspunkt i et bad på fem minutter.

Tager I længere bade er besparelsen endnu større.

Dette er en af de bedste fifs til energibesparelser overhovedet, da investeringen til ny bruser er til at overse, i forhold til den store årlige besparelse. Du kan læse flere gode tricks til energibesparelser her http://epn.dk/privat/article4933368.ece

Fordele ved kontorstole underlag

Om det er på arbejdet eller der hjemme så kan en et kontorstole underlag være en formiddabel løsning. Hvorfor? Årsagerne er mange, og dem kan du læse længere nede i teksten.

Underlag til kontorstole redder dit gulv

Rigtig mange danskere bliver sure på dem selv fordi de ikke startede ud med at bruge underlag til kontorstole ligefra starten da de erhvervede sig deres nye kvalitets kontorstol.

Årsagen til dette er ganske simpelt: Når man bruger en kontorstol så bliver gulvet slidt op efter et stykke tid på grund af hjulene der ruller hen over det. Det kan være fordi man kaster sig i stolen eller fordi hjulene ikke kører ordenligt med rundt at der opstår slide mærker i træet eller hvad gulvet nu kan være lavet af.

Hvis man som køber derimod sørger for at købe underlag til kontorstole, så kan man forbygge et smadret gulv. I sidste ende betyder det til og med at man også sparer penge, da man ikke længere skal investere i nyt gulv fordi det gamle stadigvæk er fint.

Kom bedre rundt med underlaget

Det er ofte at trægulv og andre former for gulv ikke altid er det bedste at komme rundt på når man sidder i en kontorstol. Et underlag til kontorstole kan i mange tilfælde give en langt bedre bevæglighed rundt på kontoret. Der er jo en årsag til at stolen har hjul, og hvor træls er det ikke hvis de ikke kan bruges?

Kontorstol underlag giver et flottere look

Dette er på ingen måder nogen hemmelighed. Hvis kontoret på arbejdet eller der hjemme ser lidt kedeligt og gråt ud, så kan et underlag med fx en kraftig farve give en pift til en ellers kedelig hverdag.

På den måde er man også fri for at købe et dyrt tæppe eller andet inventar, og her sparer man derfor også penge fordi underlag til kontorstole på ingen måder er dyre!

Læs mere på http://billige-kontorstole.dk/kontorstol-underlag/