Proteinpulver – Hvad er proteinpulver endeligt?

Proteinpulver er et af verdens mest brugte kosttilskud. Det er det bestemt heller ikke uden grund, da protein er det mest essentielle produkt du kan få til din træning, eftersom protein er det som opbygger dine muskler. Proteinpulver er lavet af valle fra mælk, og er ofte kendt som Whey. Valle proteinpulver indeholder som regel et højt indhold af protein og et lavt indhold af kulhydrater og fedt, hvilket er ideelt for alle som styrketræner. På den måde sikre man sig at man ikke tager en masse unødvendigt fedt på, og man får de proteiner som man har behov for.

Læs mere om sundhed hos min ven Svend på http://svendthorsen36.edublogs.org

Proteinpulver er en utrolig let kilde til protein og er nem at tage med overalt. Det er utroligt praktisk, at du kan have en shaker med i træningstasken, som blot skal fyldes op med vand og proteinpulver. På den måde har du efter træning allerede 20+ gram protein som du kan nyde sammen med nogle kulhydrater for at optimere virkningen. For at optimere virkningen af protein skal du blot indtage hurtige kulhydrater, da insulin niveauet stiger i kroppen og man optager derfor mere protein.

Forsøger man at tabe sig, så er det også en rigtig god ide at investere i proteinpulver. Det er det af den årsag, at når man drikker proteinpulver bliver man også mæt. Og den mæthed er perfekt når man er under et vægttab, da man kan fjerne sukker og slik trangen ved at drikke din proteinshake når man har svært ved at holde sig tilbage fra de søde sager. Der findes mange forskellige smagsvarianter, men man kan evt forstærke smagen ved at blande jordbær i jordbær proteinpulver og lignende. Man kan lave smoothies og bage med proteinpulver, lave proteinbarer og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser. Når man forsøger at tabe sig, så er det også en fordel at bibeholde sin muskelmasse, og det kan proteinpulver også hjælpe med.

Comments are closed.