Sprog sælger også hulmursisolering

Jeg vil gerne se på en branche som sprogligt ikke er den branche på nettet som har den bedste trackrecord, nemlig håndværksbranchen. I dag skal vi se på en leverandør af hulmursisolering nemlig http://hulmursexperten.dk/.

Det første indtryk af siden er rigtigt godt, siden indeholder videoer og på undersiden om hulmursisolering er der en rigtig lægger video der forklarer om hulmursisolering. Siden kan ses her http://hulmursexperten.dk/hulmursisolering/

Tjek lige denne her video:

Det er virkelig en godt eksempel på hvordan man taler til de potentielle kunder. Og vi skal jo tale sprog og der er en lille genialitet jeg gerne vil bede dig lægge mærke til. I slutningen af videoen kommer der et rigtigt godt lille slogan, nemlig:

Hulmursisolering – håndværk der varmer

Det er bestemt ikke dårligt fundet på, og et godt eksempel på en video og et sprog der taler direkte til kunderne og vider den fordel sproget kan have i forhold til salg. For spørgsmålet er om det er nemt at sælge hulmursisolering på en netside. Jeg tror det faktisk ikke, der er sikkert mange der gerne vil sælge det og sikker mange brådne kar i branchen, der underbyder og ikke sælger et seriøst produkt. Hvis det er således må man jo skille sig ud, og med en video som den og et slogan som det i slutningen så viser man med stor tydelighed at man er seriøs.

Comments are closed.